tisdag 10 juli 2012

Dag i köket + lchf-toast

Har verkligen varit hela dagen i köket hihi började med Lanas lunch, köttfärssås med makaroner som hon faktiskt åt ganska mycket av( hon e ju inte så matglad den här lilla tjejen). Sen kom Linda och Max på besök och jag gjorde en toast av kesoplättar, återkommer till receptet!
Sen gjorde Linda en god annanaspaj som vi fick synda lite med :) mums!
Fram på eftermiddagen när dom gått hem åt Lana sin gröt och jag stekte biffar med vitlök och sambal olek som åt resten av zucchinisalladen från igår till.
Nu rostar jag min nötmusli i ugnen så jag har till frukost i morgon :) herregud va jag e duktig idag hihi

Iaf till 2 toast behöver du:
250 g keso
2 ägg
1 1/2 msk fiberhusk
Salt
1/2 dl grädde
Ost
2 kalkon skivor
1 tomat
Lite dijonsenap

Mixa keso, ägg, husk, salt och grädde i en stavmixer! Klicka ut 4 plättar i stekpannan och stek tills dom fått färg och blivit något fasta på ena sidan. När du vent dom lägger du 2-3 ost skivor på varje plätt. Sedan lägger du kalkonskivor på 2 av dom tillsammans med senap och skurna tomatskivor. Lägg ytligare lite ost på dom andra 2. När plättarna är färdig stekta lägger du upp dom dubbla på ett fat. Super gott och har självklart snott receptet från 54kilo.alltomforaldrar.se :)

Imorgon blir det en tripp till 2 fröknar med syrran och sedan hem och packa för på kvällen beger vi oss till vann spa ända till på lördag :) lyx!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar